10 Nisan 2013 Çarşamba

GELDİ DOĞUM GÜNÜ AYLARI



          Ne de çabuk geçti 1 yıl....daha dün gibi karnım burnumda dolaşmalar,daha dün gibi kedi yavrusu kızımı kucağıma aldığım günler. Ha büyüdü ha büyüyecek derken ne de çabuk geçti 1 sene..evet DEREN hanımın doğum günü yaklaşıyor ne kaldı şurda 18 mayısa değil mi?


           Belki kimilerine abartı gelebilir ama ben seviyorum böyle organizasyonları.Kendi düğünümde yatıydım bir şeyler sizlerle paylaşırım onları da bir gün..gerçi çok fazla arşiv yok elimde ama ...dönelim doğum günü hazırlıklarımıza daha çok var ama biliyorsunuz benim zamanım yok. Daha düşündüğüm yapacak çok şey var ama mayısa kadar bakalım ne kadarını yetiştirebileceğim..ilk iş prensesime prenses tacı yapmakla başladım.Her ne kadar fikir anasının ki kadar demetoloji  muntazam olmasa da yaptık bir şeyler.nasılsa her şekilde yakışıyor benim fıstığıma.





doğum günümüze iştirak edecek diğer prensesleri de unutmamak lazım.Bakalım kimler gelecek?


yine misafirlerimiz için fotoğraf çekimlerinde kullanacağımız kraliçe taçları.daha önce bir sitede görmüştüm.içindeki tuvalet kağıdı kartonu biliyorsunuz her amaca hizmet ediyor :) bu kartonlar süper bir geri dönüşüm malzemesi diyebilirim...biraz yaratıcılıkla süper şeyler çıkabiliyor.
konseptimizde daha çok şeyler var.
pinyata sırada bekleyenlerden
bu aralar bloguma uğrarsanız gelişmeleri takip edebilir büyük günün sonucunu görebilirsiniz.:Valla ben de merak ediyorum neler çıkacak...

8 yorum:

  1. oyyyy Gülderen çok tatlı bu mikrop yaa.. (maşallah)

    hadi bakalım geri kolay gelsin cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eee artık gelirsiniz sizi de bekliyoruz

      Sil
    2. ayyy canım benim doğduğunda beri aklımdasınız sizi bekliyorum ben :) geçmiş olsuna:)),

      Sil
    3. inşallah cnm ama bizim tatile girmemize var daha belki sen bir süpriz yaparsın:)

      Sil
  2. ayyy Gülderen bende orda olsam gelirdim valla, gerçi o taçlardan alamazdık ama, imrendim imrendim fotoğraflarını her şeyiyle faceden merakla bekliyorum, Prensesede şimdiden uzun , sağlıklı mutlu yıllar diliyorum öptüm o yanaklardan.. :) (Canan KAYA)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm siz gelemesinizde yollarım ben prensesime bir taç

      Sil
  3. Allah analı babalı büyütsün ve güzel günler görmeyi nasip etsin :) Çok tatlı bir bebeğiniz var maşallah.

    YanıtlaSil