2 Haziran 2012 Cumartesi

ANNE OLDUM:))

        18 MAYIS 2012 SAAT=11:24 HAYATIMIN EN GÜZEL ,EN ANLAMLI,EN MUTLU GÜNÜ...
ANNELİĞİMİN 16. GÜNÜNÜ YAŞIYORUM BUGÜN VE DAHA YENİ YENİ VARIYORUM TADINA...İLK GÜNLERİN TELAŞI UZAKLAŞIRKEN YERİNİ ÇOK DAHA BAŞKA DUYGULARA BIRAKIYOR..UYUYUNCA UYANSIN DA BİRAZ DAHA SEVİYİM DİYE BAKIYORUM..BABAMIZDA YENİ YENİ ALIŞIYOR,BEN KIZIM DİYE SEVERKEN BENİMLE DALGA GEÇERKEN ŞİMDİ KENDİSİ KIZIM DİYE SEVİYOR:)
     KISACASI NE GÜZEL ŞEYMİŞ ANNELİK,KEŞKE BU KADAR GEÇ KALMASAYMIŞIM...

13 yorum:

  1. allah uzun ,hayirli ömürler versin ,yavrunuz evinize bereket bolluk getirsin insallah.Rabbim olmayanlarada(10 senelik evli kiz kardesime)de tattirsin annelik duygusunu insllah.Güle güle büyt canim

    YanıtlaSil
  2. ah yerim ben onu maşallah maşallah!hayırlı olsun canım,gözünüz aydın..annelik eşsiz bir duygu elbette,zaman geçtikçe ballandıkça ballanıyor:))sağlıkla,mutlulukla büyütün yavrunuzu inşallah..sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Tebrik ederim canım, Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin..Anne olmak gibi mutluluk verici başka bişey yok gibi geliyor bana Allah bu güzelliği bu lütfu isteyn dileyen tüm hanımlara yaşatsın..Amin..Sağlıkla güle güle büyümeniz dileğiyle sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. hayırlı ömürlü olsun inşallah

    YanıtlaSil
  5. oyy maşallah! allahtan hayırlı,sağlıklı ömürler diliyorum kuzucuga

    YanıtlaSil
  6. hepinize çok teşekkür ediyorum...allah isteyen dileyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah

    YanıtlaSil
  7. hayırlı olsun gülderen hanım.. ben de 8 aylık anneyim, bazen oğlum yanımda uyurken ona bakıp bakıp şimdi sen benim oğlum musun diyorum.. ne zaman doğdu, nasıl dünyaya geldi hala inanamıyorum.. Rabbim yüzünde bereket, huzur, sağlık göstersin inşallah..

    YanıtlaSil
  8. çok haklısınız esra hanım insan inanamıyor...çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..allah sizin ve bebeğinizin de yüzünden huzur ve sağlığı eksik etmesin inşallah

    YanıtlaSil
  9. yavrunun en guzel gunlerını gor

    arkadasım analı babalı buyusun

    http://amigurumiforum.net/ dan edacroche

    YanıtlaSil
  10. hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz. Allah analı babalı büyütsün. sevgilerimle.....

    YanıtlaSil
  11. CANIM BEBEĞİNİ GÖRDÜM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH, BENİMDE 5 AYIM BİTTİ OĞLUŞUM OLACAK, ALLAHIN İZNİYLE SENİN GİBİ BENDE KUCAĞIMA ALIRIM EN KISA ZAMANDA ÖPÜYORUM SENİ VE BEBEĞİNİ(BU ARADA BEN GÜLÇİN)

    YanıtlaSil
  12. amin canım inşallah sen de sağ salim alırsın kucağına inan bana çok güzel bir duygu

    YanıtlaSil