13 Mayıs 2010 Perşembe

KERAMETTİN



İşte karşınızda KERAMETTTİNNN .Bu şeker palyaçoyu yapmam uzun zaman aldı .Önce ayaklarından başladım yapmaya sonra bedenini renk renk nako rekor ipiyle yaptım...kollar kafa saçlar derken... sonunda çok şeker bir arkadaşım daha oldu.Şimdi ya onu biri alırsa nasıl ayrılırım diye düşünüyorum.Ama yine de almak isterseniz pasajıma buyrun.

keramettine ayak tabanından oval yaparak başladım.istediğim büyüklüğe ulaşınca diğer ayak tabanını yaptım..ayaklarının üstü için tabanın yarısı kadar yarım oval yaptım.üst ile altı sık iğne ile birleştirdim.oluşturduğum ayaklar patik görünümünde oldu..daha sonra o ayakların boğaz kısmından yukarı doğru bacakları yaptım.iki bacak bitince ikisini birleştirip popo kısmını yaptım.daha sonra bluzu için renk renk yukarı doğru devam ettim.kollar için boşluk bıraktım daha sonra oradan sık iğne çıkararak kolları yaptım elleri yaptım..kafasını iki tane yuvarlak örerek birleştirdim..boynuna diktim..askıları sonradan yaptım..saçları taktım ..şapkasını yapıp silikonla yapıştırdım..umarım faydalı olmuşumdur..

6 yorum:

  1. GÜLDEREN ÇOK ŞAHANE ÇOK GÜZEL BİR PALYOÇA BU
    BENİMDE 21 AYLIK ÇOK ŞEKER BİR KIZIM VAR BENDE ONA YAPMAK İSTİYORUM BUNU
    YAPILIŞINI ANLATIRSAN ÇOK SEVİNİRİM,ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
    ESİN ÖZKAN

    YanıtlaSil
  2. esin hanım öncelikle güzel sözlerinize teşekkür ederim.anlatımını yazmadım ama sizin için anlatmaya çalışıyım resimlerin altına ekliedim

    YanıtlaSil
  3. gelinle damada bayıdım ne kadar düzgün örmüşsünüz

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim en kısa zamnda yapılışını sizlerle paylaşacağım

    YanıtlaSil
  5. keramettin'in anlatımı için çok teşekkür ederim uzun zaman sonrada olsa onu yapıp bitirince fotoğrafını mutlaka bloğunuza yollayacağım.Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. keramettin'in anlatımı için çok teşekkür ederim
    uzun zaman sonrada olsa onu yapıp fotoğrafını bloğunuza yollayacağım
    teşekkürler
    esin özkan

    YanıtlaSil